Сделать стартовой   Добавить в избранное
 
  Все рубрики
   
 
  Подать объявление
   
 
  Найти объявления
   
 
  Правила
   
 
  Личный кабинет
   
 
E-mail:
Пароль:
Зарегистрироваться Забыл пароль
Раздел: Работа и бизнес / Курсы, образование / Разное
Тип:
Рекомендовать друзьям: Twitter LinkedIn

Dramaturgu teātris uzņem 11. studiju!

Ir sākusies pretendentu reģistrēšana Dramaturgu teātra 11. aktiermeistarības studijai, kura darbu sāks 2014. gada aprīlī. Lai pieteiktos, atsūtiet savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi un mobilā tālruņa numuru studijas vadītājam Hermanim Paukšam uz e-pastu (skat. kontaktus).
Studiju nodarbības vada teātra galvenais režisors Hermanis Paukšs, kas, nu jau gandrīz četrdesmit gadus nodarbojas ne tikai ar režiju un rakstniecību, bet arī ar teātra pedagoģiju, un laika gaitā ir izveidojis efektīvu aktieru apmācības sistēmu, ko vēl arvien turpina pilnveidot.
Studijā tiek uzņemti visi gribētāji, kas sasnieguši 14 gadu vecumu, bez iestājeksāmeniem un citiem priekšnoteikumiem, jo pieredze rāda, ka ne ar kādām pārbaudēm nav iespējams noteikt, no kura pretendenta iznāks aktieris un no kura – ne. Daudzi no tiem, kas pie mums ieradās, nespēdami ne brīvi pakustēties, ne sadzirdami un saprotami parunāt, tagad ir izveidojušies par spēcīgiem un spilgtiem aktieriem. Galējais studijas dalībnieku vecums nav noteikts, jo teātrim ir nepieciešami visu paaudžu aktieri.
Studijā valda cieņas pilna attieksme pret katru topošo aktieri, lai cik nevarīgs tas sākumposmā liktos. Šeit neviens jūs nekritizēs, neviens uz jums nekliegs, bet pamazām – ar mērķtiecīgu un efektīvu vingrinājumu palīdzību –visiem attīstīs aktiermeistarības pamatus, kas tiks pilnveidoti izrāžu iestudēšanas gaitā. Pēc studijas beigšanas izsniedzam atbilstošu sertifikātu un visi gribētāji var palikt teātra trupā, jo tiek sagatavoti pietiekami labā līmenī.
Mācību process studijā ilgst 18 mēnešus. Pirmos 5 mēnešus studisti nodarbojas ar vingrinājumiem, kas izveido nepieciešamo bāzi aktiermeistarībā, skatuves runā un kustībā; atlikušajā laikā ar studijas dalībniekiem tiek iestudētas un parādītas 3 izrādes.
Gaidām Tevi!
Цена: €40  
Автор: Hermanis Paukšs
Город: Рига
ID Объявления: 24564
Телефон: +371 22067325
Сайт:  http://www.dramaturguteatris.lv
Срок подачи: 17-01-2014
Актуальное предложение
Просмотров: 1228
(Сделать объявление заметнее)
Откликов: 0

Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.