Сделать стартовой   Добавить в избранное
 
  Все рубрики
   
 
  Подать объявление
   
 
  Найти объявления
   
 
  Правила
   
 
  Личный кабинет
   
 
E-mail:
Пароль:
Зарегистрироваться Забыл пароль
Раздел: Работа и бизнес / Финансовые услуги / Кредиты и лизинг
Тип: Продам, предлагаю
Рекомендовать друзьям: Twitter LinkedIn

.Visā Latvijā.

Aizdevumi bez ķīlas

AIZDEVUMI (KREDĪTI) BEZ NEKUSTAMA ĪPAŠUMA ĶĪLAS — pats ērtākais un universālākais piedāvājums. Patēriņa aizdevumu varat izmantot jebkādām vajadzībām pēc saviem ieskatiem!

Var izdalīt vairākas mērķaizdevumu grupas:

Ārstēšanās izdevumiem — neviens nav pasargāts no nelaimes gadījumiem, slimībām, veselības problēmām. Visbiežāk nepatikšanas nāk negaidīti, neatkarīgi no materiālā stāvokļa. Aizdevums ārstēšanas izdevumu apmaksai ļaus problēmu laikā atrisināt pašam labākajam speciālistam, pabeigt vislabāko ārstēšanas kursu. Laikā uzveikuši slimību, varēsiet ātrāk atgriezties aktīvā pilnvērtīgā dzīvē.

Atpūtai — atpūta ieņem īpašu vietu mūsdienu spriedzes pilnajā dzīvē. Pastāvīgs stress un nogurums slikti ietekmē gan fizisko, gan psihisko veselību, tāpēc pilnvērtīga atpūta ir tieši saistīta ar Jūsu garīgo mieru un mūža ilgumu. Iegādājoties ceļojumu uz nomaksu, varēsiet ne tikai lieliski atpūsties, bet arī apmeklēsiet vietas vai īstenosiet lietas, par kurām jau sen sapņojat.

Remontam — nereti remonts pārvēršas par aizsāktu un nepabeigtu darbu virkni, ieilgstot garus mēnešus vai pat gadus. Kad tas galu galā beidzas, atklājas, ka iepriekšējās kārtas rezultāts jau ievērojami nolietojies un izskatās nepievilcīgi. Paņemot kredītu remontam, pasargāsiet sevi no dzīvošanas pastāvīga remonta apstākļos, bet māja kļūs par vietu, kur Jums patīkami un labi dzīvot.

Kāzām — kāzas ir viens no svarīgākajiem jebkura cilvēka dzīves notikumiem. Gatavošanās kāzām un to organizēšana — darbs, kas rada daudz rūpju un prasa daudz laika. Ja sapņojat par ko vairāk, nekā varat atļauties, paņemiet aizdevumu un saplānojiet savas sapņu kāzas.

Studijām — nevienam nav noslēpums, ka laba un kvalitatīva izglītība nodrošina labi apmaksātu darbu un veiksmīgu dzīvi. Jau Jums trūkst naudas, lai samaksātu par studijām, pārkvalificētos, pabeigtu kursus, iegūtu starptautisku apliecību — patēriņa kredīts palīdzēs Jums īstenot mērķus.

Jums tikai jāaizpilda pieteikums www.kreditubirza.lv, un kreditori sazināsies ar Jums tuvākajā laikā.
Цена: €100  
Автор: Kreditubirza.lv
Город: Другой...
ID Объявления: 25746
Телефон: +37100000000
Сайт:  http://www.kreditubirza.lv
Срок подачи: 15-04-2014
Актуальное предложение
Просмотров: 1315
(Сделать объявление заметнее)
Откликов: 0

Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Похожие объявления
По всей Латвии! Кредиты для задолжавших лиц! Visā Latvijā. Вам нужен кредит? Я могу помочь вам получить быстрый кредит сегодня
Мы поможем Вам с кредитом, чтобы начать новую жизнь и бизнес Ломбард Юг в Краснодар недвижимость ~Visā Latvijā~
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.