Сделать стартовой   Добавить в избранное
 
  Все рубрики
   
 
  Подать объявление
   
 
  Найти объявления
   
 
  Правила
   
 
  Личный кабинет
   
 
E-mail:
Пароль:
Зарегистрироваться Забыл пароль
Раздел: Строительство / Строительные работы / Системы отопления
Тип: Продам, предлагаю
Рекомендовать друзьям: Twitter LinkedIn

Wulkan apkures katls

Jums ir ekskluzīva iespēja uz nākošo apkures sezonu pasūtīt efektīvu un kvalitatīvu Latvijā ražotu ilgi degošo cietā kurināmā apkures katlu, par Jums ļoti izdevīgu cenu. Ekonomija uz apkures katlu aptuveni 17%, ekonomija, kurinot ar malku, laika ziņā aptuveni 400% diennaktī, salīdzinoši ar standarta malkas katlu. Laika ekonomija kurinot ar skaidu briketēm - 600% un pat vairāk. Jums ir kurināmais no atjaunojamiem resursiem, ko vajadzības gadījumā varat gatavot paši un Jums ir daudz brīva laika, turklāt māja vienmēr ir silta un patīkama. Padomājiet, tas taču ir fantastiski.

Vienas uzlādes degšanas ilgums ar skaidu briketēm ir līdz 36 stundām un pat ilgāk. Varat kurināt arī protams ar malku, šajā gadījumā vienas uzlādes degšanas ilgums svārstās no 11 stundām līdz 24 stundām un ilgāk. Ja runājam par stundām, par ko visi tik daudz runā, tad katra māja ir jāskata ļoti individuāli, (siltumizolācija un mājas apsaistes sistēma savienojumā ar šo katlu, šķidruma daudzums sistēmā, skurstenis) tāpēc ļoti daudz kas ir atkarīgs arī no mājas saimnieka izpratnes, vēlmes un iespējām ieguldīt apkures sistēmas pilnveidošanā.

10 kW katla augstums 1, 5 m, savukārt 20 un 40 kW katlu augstums, ir 1, 8m. Iespējams pasūtīt šādu katlu arī ar granulu degli, šneku un granulu bunkuru. Katlus mēs ražojam pēc pasūtījuma, individuāli pielāgotu katram namam, tāpēc varat iegādāties katlu arī ar trīs durvīm, durvju vērtni uz vienu vai otru pusi, kā arī dūmeņa izvadu iespējams novietot trīs pozīcijās - aizmugurē, kreisā vai labā pusē. Bet jebkura izmaiņa par papildus samaksu, tajā skaitā arī izmaiņas no standarta krāsojuma (sarkans ar melnu).

Pieejami 10, 20 un 40 kW katli, attiecīgi līdz 100, 200 un 400 m2 dzīvojamās platības apkurināšanai. Katls ļoti labi iederas arī vienstāvu koka ēkās, tajā skaitā renovētās lauku mājās, jo tam ir gan ļoti pievilcīgs dizains, gan laba siltumizulācija un darbības laikā nav jāvirina katla durvis. Ir ļoti patīkami atrasties tam blakus, jo katra detaļa, tajā skaitā dizaina (ozolkoks, pulēts nerūsējošais tērauds un lakota katla virsma) ir ļoti rūpīgi izgatavota un apstrādāta.

Katls darbojas gan slēgtajā cirkulācijas sistēmā, gan vaļējā. Savukārt energoefektivitāte siltajās grīdās ir labāka nekā radiatoros pie sienas. Padomājiet par to.

Mēs veicam arī apkures sistēmu izveidi (apkures katls, katla telpas apsaiste, mājas apsaiste un skursteņa izbūve) no nulles pozīcijas līdz siltam namam, tikai ar mūsu ražoto tehniku. Katru pieprasījumu izvērtējam atsevišķi.

Garantija apkures katlam 6 gadi. Bet tas tā - formalitātei, jo kopējais katla resurss svārstās no 18 gadiem līdz 25 gadiem.

Akcija ir spēkā vienu mēnesi, tātad līdz 01.04.2018.
Šajā periodā 10 kW standarta katls 1200 EUR, 20kW standarta katls 1500 EUR un 40kW standarta katls 1800 EUR.

Izbraucam pie klienta uz ēkas apsekošanu. 0.20 EUR/km

Ja vēlaties šādu katlu zvaniet droši.

Цена: €1 200  
Автор: Marger
Город: Елгава
ID Объявления: 65266
Телефон: 29433882
Сайт:  http://www.wulkan.lv
Срок подачи: 01-03-2018
Актуальное предложение
Просмотров: 724
(Сделать объявление заметнее)
Откликов: 0

Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Wulkan apkures katls
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.